free hit counter New Link My toddler keeps going viral on TikTok. As a gender-fluid parent, it hasn’t always been an easy experience. - smangaat.com

New Link My toddler keeps going viral on TikTok. As a gender-fluid parent, it hasn’t always been an easy experience.

New Link My toddler keeps going viral on TikTok. As a gender-fluid parent, it hasn't always been an easy experience.smangaat.com – Deși creez conținut pe Instagram de la 14 ani, inițial mi-a fost teamă să postez pe TikTok din cauza reputației sale oarecum neplăcute în stadiile incipiente.

Dar în 2019 am început să postez pe platformă în timp ce lucram cu normă întreagă ca recuperator de datorii. Videoclipurile mele prezentau de obicei o transformare de la bărbați la femei, permițându-mi să-mi prezint arta queer prin machiaj și modă. De asemenea, a creat un spațiu pentru a-mi explora fluiditatea de gen într-un moment în care mă luptam cu sentimente de disforie în jurul corpului și identității mele.

În aprilie 2020 am lansat un videoclip de 15 secunde intitulat „Bro to Beauty”. În prima jumătate, sunt îmbrăcată în haine tradiționale „masculin”, iar apoi, la jumătatea săriturii, mă transform în eu feminin prin folosirea părului, a machiajului și a îmbrăcămintei. A devenit rapid viral, strângând peste 360.000 de vizualizări.

Am primit o mulțime de comentarii de la spectatori care au speculat că există două persoane diferite în videoclip și păreau incapabili să creadă că oricare dintre versiuni sunt eu. Cred că societatea este foarte obișnuită cu etichetele și binarul de gen, așa că atunci când cineva nu respectă acele reguli, poate fi greu de înțeles pentru unii oameni.

See also  Viral Hutan dan Jamur di Tiktok dan Twitter, Berikut ini Informasi Lengkapnya!

De atunci, am continuat să postez despre viața mea ca tată genderfluid, prezentând fiica mea mică în unele dintre videoclipurile mele, care adesea par să rezoneze cu spectatorii. Mi-am dus platforma la peste 180.000 de urmăritori și am primit aproape 4 milioane de aprecieri la videoclipurile mele. Deși mă bucur că pot oferi o reprezentare mai ciudată, călătoria nu a fost întotdeauna ușoară.

Deciding to post about my daughter was a difficult choice, but it’s really resonated with my followers

Inițial am fost reticent să postez despre fiica mea de un an, Myla, deoarece eram îngrijorat de confidențialitatea și securitatea ei. Dar a fi părinte este o parte centrală a vieții mele și încerc mereu să fiu autentic ca creator de conținut. Am decis că este important să fiu deschis cu privire la experiența mea ca părinte fiind o persoană fluidă de gen.

Am lansat primul meu videoclip cu ea în februarie 2021, cu noi dansând pe „Church Bells” a lui Carrie Underwood, urmat de un videoclip care mă arată cu tocuri înalte împingând căruciorul ei, pe care l-am intitulat „We are the future”.

Dar ceea ce a devenit cu adevărat viral a fost o prezentare video feminină „Get Ready for Dad’s Day with Me”, în care m-am machiat și machiat în timp ce aveam grijă de ea. Mi-am dat seama că videoclipul exploda când telefonul meu a intrat în overdrive, cu notificări constante la comentarii și aprecieri. Se simțea complet suprarealist. Pentru mine, a fost doar o portretizare a unei dimineți normale pentru mine, ca părinte genderfluid, dar mulți telespectatori păreau să fie uimiți, șocați și uimiți de ceea ce vedeau.

Videoclipul a primit 9,2 milioane de vizualizări și 1,6 milioane de aprecieri. La început, concentrarea părea o creștere a serotoninei, dar afluxul de noi urmăritori, postări, comentarii și aprecieri a fost și el copleșitor.

See also  Link Cập nhật chủ tịch xã ở thạch thành bị đánh ghen vụ chủ tịch xã bị đánh ghen

Unele comentarii au exprimat „îngrijorarea” că o „încurcam” pe Myla pentru prezentarea mea feminină, dar câteva altele mi-au venit în apărare exprimând cât de accesibil trebuie să fiu ca părinte pentru Myla. Unii au adăugat că sunt încântați să vadă rezultatul unei viitoare generații care acceptă atât de multe.

Pentru mine, răspunsul a reafirmat importanța educării oamenilor despre fluiditatea sexualității și a genului, provocând arhetipul tradițional al tatălui. După ce am devenit tată, asta a devenit important pentru mine. Vreau să le arăt oamenilor că parentingul nu este doar pentru oameni heterosexuali, ci este pentru toată lumea. Suntem, de asemenea, părinți și membri activi ai societății.

Despite some pitfalls, I’m glad my platform offers an opportunity to increase visibility for people like me

Anul trecut, în timpul lunii Mândriei, am postat un videoclip pe TikTok în care îmi arată ura anti-LGBTQ într-o gară. A devenit viral și a primit peste 1 milion de vizualizări.

Accidentul a fost o experiență înspăimântătoare și traumatizantă și, deși a primit un răspuns foarte favorabil, a devenit și copleșitor. Oamenii au început să se apropie de mine pe stradă, care era extrem de greu de navigat și m-am simțit copleșitor.

Experiența mi-a schimbat perspectiva și mi-am dat seama că milioane de vizualizări și mii de comentarii la videoclipurile mele nu mai erau doar numere de pe un ecran, ci erau oameni reali. Am avut norocul să cultiv o comunitate de adepți drăguți și susținători pe TikTok, dar ocazional apar și comentarii negative și reacții negative, deși cred că acești comentatori sunt probabil îndoctrinați de ură.

Mai important, faptul că am o platformă și am devenit viral de mai multe ori mi-a permis să atrag spectatorii mai tineri și să le arăt că oamenii fluidi de gen există și că suntem doar oameni normali.

See also  Pentingnya Kemampuan Public Relation Bisnis

Fiind un băiat din clasă muncitoare, fluid de gen, nu a existat nicio reprezentare pentru mine și nu m-am gândit niciodată că am un copil ar fi o posibilitate. Așa că este magic că tinerii queer se pot vedea pe ei înșiși în experiența mea și au acea reprezentare.

Aș fi fericit să fiu clasa muncitoare pentru tot restul vieții. Cu toate acestea, îmi place că succesul meu pe TikTok mi-a permis să urmăresc crearea de conținut cu normă întreagă și să mă extind dincolo de platformă pentru a oferi alte oportunități. (Am participat recent la sezonul 4 al concursului de machiaj star de la BBC Glow Up: Britain’s Next Make-Up).

Să sperăm că, când Myla va fi mai mare, va putea să-și vadă tatăl ducând o viață plină și să fie mândru de cine au fost.

Check Also

Leaked Link Video Viral Concert Square Liverpool Girl On Twitter

Leaked Link Video Viral Concert Square Liverpool Girl On Twitter

Hello everyone, meet again the manager who is not tired of sharing interesting information. Now, on this occasion, Viral Concert Square Liverpool Girl director will watch the video on Twitter. Are you looking for concert videos of Liverpool girls on Twitter right now? If so, congratulations. You are the happiest person right now. Because in [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published.